با سلام من میخام تعداد بیشتر از ۲۰۰ منو به فهرستم اضافه کنم . .تو گوگل زدم همه جا میگن باید فایل php.ini رو تغییر بدین . من اصلا نمیدونم این فایل کجاست چحوری میشه ادیتش کرد ؟ هم هاستش،دست خودمه ک سیپنله و هم نمایندگی کلش کهwhm باشه . لطفا راهنمایی بفرمایید تشکر
با سلام مشکل بنده در حالت کلی اینه که در قسمت فهرست وردپرس نمیشه بیشتر از 200 منو اضافه کرد به یک فهرست . تو گوگل سرچ کنید یه کدی میدن و میگن اینو باید در php.ini سایتتون قرار بدید . الان بنده نمیدونم این فایل کجاست تا اون کدا رو توش بزارم . تشکر
احتمالا در این فایل باید مقدار memory_limit را افزایش بدید البته من باز نفهمیدم متن خطای شما چیست اما تجربی میدونم مشکل از همین باید باشه مقدار را روی 256M یا 512M تنظیم کنید و سپس آپاچی را ریستارت و مجددا تست کنید
با سلام مجدد یه چیز تو همین مایع هاست . الان مشکل بنده اینه این مسیری که ذکر کردید اصلا سیپنلم وجود نداره . اصلا آپاچی چیست و چگونه ریستارت باید شه تشکر
برای پیدا کردن مسیر اگر مسیر پیش فرض نیست دستور php -i | grep php.ini را اجرا کنید مسیر مشخص می شود برای ریستارت آپاچی هم یا از whm استفاده کنید یا از دستور /scripts/restartsrv_httpd در محیط بش دقت کنید این دستور فقط برای سرور های سی پنلی است
با سلام مجدد و تشکر بابت پاسخ دهی عالی شما این دستور رو باید کجا وارد کنم ؟ بنده تا حالا این کارو انجام ندادم . نمیدونم . باز هم تشکر میکنم از شما