سلام جهت ویرایش ایمیل تمپلیت در whmcs اقدام می کنم ولی با خطای Invalid CSRF Protection Token روبرو می شوم ممنون می شم راهنمایی کنید
سلام معمولا از قالب ادمین قدیمی است قابل ادمین جدید را برای کاربر ادمین مورد نظر تنظیم و سپس اقدام به تغییرات کنید البته در شرایط حاد که از هر نظر از صحت قابل ادمین و حذف کش قالب مطمئن هستید میتونید از دیتابیس هم اقدام کنید و در جدول tblemailtemplates تغییرات را اعمال کنید اما راه منطقی رفع مشکل اصلی است چرا که احتمال دارد این خطا را در جاهای دیگر سیستم نیز داشته باشید!
سلام با قالب های دیگر هم همین مشکل هست. بعد از بروزرسانی اینطوری شده. ممکنه قالب ها را از بسته ای که فراسو ارائه کرده بردارم و جایگزین کنم و درست بشه؟ با تشکر
سلام اگر با قالب اورژینال کار نکنه با قالب فراسو هم مسلما کار نخواهد کرد از قسمت utilities->system->system cleanup کش قابل را حذف و مجددا امتحان کنید
این مورد عموما زمانی بوجود میاد که شیشن لاگین شما به اتمام میرسه اگر مدام این مشکل رو دارید مشکل از ذخیره سشن های php توسط سرورتون هم میتونه باشه
سلام منم همین مشکل رو داشتم بعد از ساعت ها جستجو متوجه شدم باید چه کرد PHP: برای مشاهده محتوا بایستی ثبت نام کنید. این کدها رو انتهای فایل Configuration.php وارد کنید! ضمنا قبل از اینکه بتونید ویرایش کنید باید Prem روی 644 باشه ! چون پیشفرض 444 هست
با این کد شما محل ذخیره سشن هارو تغییر دادید بهتره بجای استفاده از این کد مشکل سرور که توانایی ذخیره سیشن نداره رو رفع کنید