سلامسلام
من چطور ميتونم إعداد را داخل سيستم WHMCS فارسي كنم؟
سلام
در فولدر قالبی که استفاده می کنید دنبال فایل style.css و یا سایر css هایی که احتمالا مرتبط با قالب خاص شما است بگردید
و در آنها از یک فونتی که اعدادش بصورت فارسی باشد استفاده کنید
اینکارو با تغییر فونت انجام میدن در واقع برخی از فونت ها اعداد انگلیسی را با شکل فونت فارسی نمایش میدن در صورتیکه کد اسکی اون همچنان مرتبط با عدد انگلیسی است
ایران سنس نسخه ای دارد که فونت هاش فارسی است اما باید لیسانس فونت را خریداری کنید تا آخرین نسخه را دریافت کنید در فولدر آخرین نسخه موجود استفونت من ایران سنس هست.
من لايسنس تهيه كردم و اخرين نسخه هم از سايت دانلود مردم ولي درست نشده؟ایران سنس نسخه ای دارد که فونت هاش فارسی است اما باید لیسانس فونت را خریداری کنید تا آخرین نسخه را دریافت کنید در فولدر آخرین نسخه موجود است
همه فونت هاشون عددشون فارسی نیست یکی از فولدر هاشون رو برید و تو راهنماشون هم اگر اشتباه نکنم گفته فقط اون عددش فارسی است باید توی css هم دقیقامن لايسنس تهيه كردم و اخرين نسخه هم از سايت دانلود مردم ولي درست نشده؟
این کار هم کردم باز هم نشد؟همه فونت هاشون عددشون فارسی نیست یکی از فولدر هاشون رو برید و تو راهنماشون هم اگر اشتباه نکنم گفته فقط اون عددش فارسی است باید توی css هم دقیقا
همون رو لود کنید
حتما جایی را اشتباه کردید راهکارش همین استاین کار هم کردم باز هم نشد؟