سلام. در آموزش امروز شمارو با وب میل AfterLogic و روش نصب آن بر روی دایرکت ادمین آشنا می کنم. این وب میل که می توان گفت یکی از وب میل های رایگان و پرسرعت تحت لینوکس و ویندوز است می تواند به راحتی نیاز های شما را به عنوان یک وب میل بر روی کنترل پنلتان برطرف کند. از امکانات این وب میل می توان به : کنترل پنل مدیریت قوی و ساده امکان اتصال google drive,Drop Box,Facebook و twitter پشتیبانی از زبان شیرین فارسی و 15 زبان دیگر پشتیبانی از Address Book مدیریت یوزرها اپن سورس بودن قابلیت اتصال SSL/TLS امکان همگام سازی با آنتی ویروس cxs قابلیت فیلتر کردن اسپم ها شخصی سازی تنظیمات پنل کاربر پشتیبانی از قالب های مختلف پشتیبانی از SMTP/ESMTP پشتیبانی از POP3 سرور پشتیبانی از IMAP سرور سینک شدن با موبایل پشتیبانی از لیست ایمیل امکان ذخیره چند فایل ارسالی در یک فایل برای راحتی در دانلود و .... اشاره نمود. آموزش نصب ......................................................................... 1.ابتدا وارد محیط ssh سرور شوید و با دستور زیر فایل نصبی برای دایرکت ادمین رو دانلود کنید: کد: برای مشاهده محتوا شما بایستی ثبت نام کنید. 2.پس از دانلود به ترتیب دستورات زیر را تایپ کنید: کد: برای مشاهده محتوا شما بایستی ثبت نام کنید. 3.سپس منتظر بمانید تا نصب و دیتابیس های مربوطه ایجاد شود. در این مرحله پس از نصب آدرس و نام کاربری و رمز عبور ورود به ادمین AfterLogin نمایش داده می شود: کد: برای مشاهده محتوا شما بایستی ثبت نام کنید. 4.وارد محیط ادمین شده و محیط زیر رو مشاهده خواهید کرد: در این مرحله test connection کنید و در صورتی که ok گرفتید save کرده و در تب های دیگر تنظیمات مرتبط با وب میل رو انجام دهید. موفق باشید. شاهین سالک توتونچی
در ادامه پست بالا برای اینکه Afterlogic رو به عنوان وب میل دیفالت بر روی دایرکت ادمین قرار بدید کافیست دستور زیر را تایپ: کد: برای مشاهده محتوا شما بایستی ثبت نام کنید. سپس یک بار دایرکت ادمین رو ریستارت کنید: کد: برای مشاهده محتوا شما بایستی ثبت نام کنید.
سلام با تشکر از آموزش خوبتان کد: برای مشاهده محتوا شما بایستی ثبت نام کنید. من وقتی روی testconnection کلیک میکنم با خطای بالا مواجه میشم که ظاهرا دسترسی مسیر داده شده رو باید تغییر بدم. 1- درسته؟ 2- چه دسترسی باید بدم؟ ممنون
سلام امین جان. از داخل سرور بررسی کنید که مسیر زیر چه دسترسی دارد و owner های اون چی هست: کد: برای مشاهده محتوا شما بایستی ثبت نام کنید. در صورت صلاح به مسیر کد: برای مشاهده محتوا شما بایستی ثبت نام کنید. رفته و سپس دستور ll رو بزنید و از صفحه screenshot بگیرید و ارسال کنید تا بررسی کنم.