سلام و عرض ادب خدمت کاربران عزیز ایران وب ادمین. طی این آموزش شمارو با نحوه نصب و راه اندازی سرویس OwnCloud در لینوکس آشنا خواهم نمود. سرویس OwnCloud یک سرویس متن باز مبتنی بر سیستم های رایانش ابری و یا cloud برای ذخیره سازی فایلهای شخصی و یا سازمانی شما می باشد که با توجه به ساختار و نوع رمز نگاری بر روی فایلهای شما این اطمینان را می دهد که فایل های شما به طور ایمن در محل سرور های ابری سرویس OwnCloud نگهداری خواهد شد و دیگر شما دقدقه از بین رفتن اطلاعاتتتان را ندارید. با توجه به توضیحات بالا آخرین نسخه از این سرویس در تاریخ March 08, 2016 ارائه شده است. 1) پیش نیاز های OwnCloud باید از قبل بر روی سرور / سیستم عامل ما LAMP ( PHP ,MySQL-Server ,Apache ,Linux ) نصب باشد. 2) افزودن repository های OwnCloud شما می توانید به راحتی با افزودن repository های OwnCloud آن را بر روی سیستم عامل های Ubuntu, CentOS, RHEL, Fedora, Mint, openSUSE & Debian نصب کنید. دبیان 8 کد: برای مشاهده محتوا شما بایستی ثبت نام کنید. اوبونتو کد: برای مشاهده محتوا شما بایستی ثبت نام کنید. LinuxMint 17.1, 17.2, 17.3 کد: برای مشاهده محتوا شما بایستی ثبت نام کنید. CentOS 7 کد: برای مشاهده محتوا شما بایستی ثبت نام کنید. RHEL 7 یا ردهت نسخه 7 کد: برای مشاهده محتوا شما بایستی ثبت نام کنید. openSUSE کد: برای مشاهده محتوا شما بایستی ثبت نام کنید. سرویس owncloud در مسیر /var/www/html/owncloud نصب شده و مسیر کانفیگ آن در زیر شاخه آپاچی در /etc/httpd/conf.d/owncloud.conf می باشد. 3) نصب و راه اندازی MySql/MariaDB برای عملکرد بهتر برنامه بنده به شما توصیه می کنم که تنها از دیتابیس های MySql/MariaDB استفاده کنید که در زیر روش راه اندازی آن به طور کامل موجود است. کد: برای مشاهده محتوا شما بایستی ثبت نام کنید. 4) راه اندازی OwnCloud در مرور گر خود آدرس http://Your-IP/owncloud رو اجرا کنید و به جای Your-IP باید آی پی سرور خود را قرار دهید.سپس تصویر نصب و راه اندازی OwnCloud اجرا می شود که باید نم کاربری و رمز عبور ادمین رو به همراه اطلاعات دیتابیس که در مرحله قبل آن را پیکربندی کرده بودید را وارد کنید. پنجره پاپ آپ نمایش داده شده را ببندید تا شروع راه اندازی سرویس OwnCloud شما آغاز شود. با توجه به تصویر زیر مشاهده می کنید که آخرین نسخه OwnCloud بر روی سرور شما نصب می باشد. با توجه به آموزش فوق تمامی مدیران سرور ها می توانند برای نگه داری فایلهای کاربران خود به عنوان بک آپ از سرویس OwnCloud استفاده کنند و این اطمینان را به کاربران خود بدهند که فایلهای اونها به طور صحیح و سالم همیشه پابرجا خواهد بود و مشکلی نخواهند داشت. لطفا با اشتراک گذاری مطالب انجمن ایران وب ادمین ما را در هرچه بهتر شدن مطالب انجمن یاری نمایید. سوالی بود در همین تاپیک بپرسید بنده در خدمت شما خواهم بود. با تشکر شاهین سالک توتونچی
سلام من نسخه Owncloud8 رو بر روی Ubuntu14.04 نصب و راه اندازی کرده بودم . الان Owncloud9 را بر روی ubuntu16.04 نصب کرد اما بعد از اتمام کار وارد Owncloud نمیشه تا کار تنظیمات database و ادامه کار را انجام بدم و پیغام Not Found داده میشه. بررسی کردم دیدم اصلا فایل Owncloud.conf در site-available آپاچی ایجاد نشده این فایل را ایجاد کرم و لینک هم کردم اما باز Not Found میزنه. ممنون میشم بتونید من را راهنمایی کنید
سلام. یک بار دیگه نصب رو انجام بدید و مطمئن شوید که مراحل نصب به درستی انجام شده باشد و طی نصب خطایی داده نشده باشد. یک بار هم قبل از نصب سرور رو بروزرسانی کنید.
با تشکر از شما آیا از شیوه و نحوه کارکردش هم اطلاعاتی دارید؟ اگر به عنوان سرور بک آپ استفاده شود: امنیت اطلاعات و پهنای باند سرور ما چه سرنوشتی پیدا می کند؟
سلام. بله به عنوان سیستم بک آپ هم می توانید استفاده کنید. در اکثر وبسایت های خارجی در این مورد بحث شده است به زودی در ادامه ی همین بحث این مورد رو هم قرار خواهم داد. منظور شمارو از امنیت اطلاعات متوجه نشدم. در رابطه با پهنای باند هم شما می توانید این سرویس رو در سروری که در شبکه داخلی سرور خودتان قرار دارد نصب کنید تا ترافیکی که صرف انتقال اطلاعات می شود به صورت local و یا محلی استفاده شود.